Stöd oss

Vi på barnlängtan vill påminna dig lite om vårt arbete. Föreningen Barnlängtan finns till för att stödja ofrivilligt barnlösa personer i deras strävan och kamp för att få ett efterlängtat barn. Vi finns också till för att informera människor i samhället om barnlöshet samt att göra våra röster hörda i frågor där vi menar att ofrivilligt barnlösa personer blir bortglömda eller orättvist behandlade. I detta arbete behöver vi våra medlemmar. Både ifråga om deras ekonomiska stöd men också genom engagemang och aktivt deltagande. Vi behöver dock bli fler, att vi behöver just dig är något vi verkligen menar. Här kan du bli medlem.

Vill du istället hjälpa oss med en engångssumma är detta också hjärtligt välkommet. Pengar vi får in till föreningen används till hemsidan, ta fram broschyrer, lobbyingarbete med mera, med mera. Du kan göra en internetinbetalning till plusgirokontonummer
496 32 64-9. För internetinbetalningar gäller att du skall ange summa samt mottagares namn, det vill säga, Barnlängtan – patientförening för ofrivilligt barnlösa. Du kan också använda vår Payson-knapp för enkla och säkra betalningar på Internet.

Dela, dela, dela
Fler behöver höra talas om Barnlängtan – Patientföreningen för ofrivilligt barnlösa. Du kan tipsa om oss på facebook, via twitter eller på din hemsida. Använd gärna våra fina banners på din blogg.

Vill du ha vårt nyhetsbrev kan du anmäla dig här till vänster.

Hjärtligt tack för ditt stöd.