Regionalföreningar

Vi har för närvarande sex regionalföreningar, Stockholm, Skåne, Västernorrland, Jämtland, Östergötland och Södermanland. Vi vill gärna bli fler. Är du intresserad av att starta upp en regional förening där du bor så kan vi hjälpa dig. På den här sidan kan du läsa mer om hur du går tillväga.

Vill du komma i kontakt med någon av våra regionala föreningar, kanske vill du bli medlem, eller bara ställa frågor om deras arbete så kan du använda dig av menyn till vänster. På respektive regionalförenings sida hittar du kontaktinformation och i vissa fall också länk till föreningens facebook-sida eller blogg.

De regionala föreningarna bedriver olika typer av verksamhet, det kan vara allt från stödgrupper till organiserat utbyte av erfarenheter och ledsagning. Att engagera sig/bli medlem  i en lokal förening kan vara en bra start för dig som nyligen funnit att du är ofrivilligt barnlös då detta kontaktnät kan vara ovärderligt ifråga om att just ta del av andra människors kunnande och erfarenhet. För dig som har erfarenhet av olika behandlingar etc. kan föreningsformen vara dels en källa för utbyte men också en möjlighet att hjälpa och stötta andra som ännu inte känner till alla vägar.

 

Facebook0Google+0Twitter0Email