Informationsmaterial

Barnlängtan har tagit fram lite olika typer av informationsmaterial om ofrivillig barnlöshet i form av broschyrer, kontaktkort och foldrar. Dessa går enkelt att ladda ner här på vår hemsida som PDF:er.

Ibland känns det dock bättre med en tryckt produkt som man kan bläddra i när man vill. Som exempelvis vår anhörigbroschyr som man kan ge till släkt och vänner eller varför inte lägga på sin arbetsplats eller liknande för att där bidra med ökad kunskap och förståelse. Av denna anledning kan du också beställa samma broschyrer på papper.

Är du representant för en klinik, sjukhus, mottagning eller vårdcentral som inte tidigare har fått vårt informationsmaterial, eller om det har tagit slut, så går det också jättebra att beställa det av oss. Vårt material är gratis även för er, men vi tar gärna emot bidrag för att också fortsättningsvis ha möjlighet att producera gratismaterial.

Skicka ett mejl till info@barnlangtan.com med namn och adress så skickar vi önskat material i tryckt form till er så snart vi kan. Materialet i pdf;format finner du här nedan.

medlemsfolder

 

 

 

Du är inte ensam, barnlängtan finns här för dig och tillsammans är vi starka. Barnlängtans medlemsfolder.

anhfolder

 

 

Här kan du ladda ner Barnlängtans informationsfolder; Information till närstående.

 

langtabarnfolder

 

 

En broschyr till dig som kan behöva hjälp att få barn. Att längta barn.

 

 

barnlotterietfolder

 

 

Historien om när rätten till vård blev ett lotteri med få vinnare. Svenska barnlotteriet

 

 

 

 

För att läsa pdf-filer behöver du ett särskilt tilläggsprogram, Adobe Reader, på din dator.
Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats. Hämta Acrobat Reader.