GO LIFE!

Louise Gustafsson och hennes man kämpade under flera år med ofrivillig barnlöshet och när de två barnen äntligen till sist kom, fick hon reda på att hon hade hjärntumör av den elakare sorten.

Nu brinner hon för att sälja armband där pengarna går till forskning om cancer och ofrivillig barnlöshet. Hennes vision är att kunna starta en fond där människor som drabbas av sjukdom, barnlöshet, genomgår behandlingar etc. kan få en ekonomisk möjlighet att unna sig något som för stunden ger energi och får det ”vardagliga” livet att fortsätta.

Sedan den 18 juni 2014 har Louise samlat in och skänkt drygt 1 miljon kronor till bl.a. Cancerfonden, Reproduktionscentrum på Sahlgrenska och Hjärnfonden. Av dessa har 255.000 kronor gått till Sahlgrenska och forskning mot ofrivillig barnlöshet samt 85.000 kronor till Barnlängtan. Tillsammans med Louise bestämmer vi hur pengarna ska delas ut och enligt hennes önskan ska det vara till vardagslyx, t.ex. bio, spa, hotellövernattning.

30 maj 2015, Ofrivilligt Barnlösas Dag, 30.000 kronor delades ut till 30 av våra fullvärdiga medlemmar i form av presentkort på spabehandling, hotellövernattning och restaurangbesök.
November 2015, 25.000 kronor delades ut till de personer som grundade föreningen samt de som varit medlemmar sedan 80-talet. Tack för att ni varit med och stöttat vårt arbete under 30 år.
Oktober 2016, 28.000 kronor delades ut till 56 av våra fullvärdiga medlemmar i form av presentkort på hotell och restaurang.
December 2016, 2.000 kronor I vår julkalender lottade vi ut presentkort, böcker och upplevelser till våra medlemmar. Bidrag från Go Life gjorde det möjligt att lotta ut 4 presentkort á 500 kronor på upplevelser och evenemang.

Vi tackar Louise för bidragen och alla som köpt armband! Titta gärna in på
Go Life om du vill läsa mer om hennes bakgrund, vision och naturligtvis beställa armband.

2 reaktion på “GO LIFE!

  1. Pingback: Glädje! | Libras IVF-karusell

  2. Pingback: Samarbetspartners | Barnlängtan

Kommentarer inaktiverade.