Efterlysningar

På den här sidan listas efterlysningar.

Det kan röra sig om personer som vill komma i kontakt med andra ofrivilligt barnlösa i sin stad eller landsting. Det kan också vara en journalist/tidning som vill göra ett reportage eller skriva en artikel om ofrivillig barnlöshet etc. och därför vill komma i kontakt med personer som har erfarenheter av detta. Eller studerande som skall utföra en undersökning i samband med ett uppsatsarbete eller liknande.

Du som vill “efterlysa” eller komma i kontakt med någon som “efterlyser” personer på vår hemsida, gör detta genom att kontakta oss på kansli@barnlangtan.com, om inte något annat anges.

mars2016

Erfarenhet av äggfrysning och äggdonation?
En kvinna vill komma i kontakt med andra som har erfarenhet av äggfrysning och/eller äggdonation. Bra om du bor i Stockholmstrakten. Maila oss på kansli@barnlangtan.com, så förmedlar vi kontakten.

februari 2016

Mrkh, Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndrom
En kvinna och hennes dotter vill komma i kontakt med andra som har Mrkh (Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndrom). Var du bor eller hur gammal du är spelar ingen roll. Kontakta oss på kansli@barnlangtan.com, så förmedlar vi kontakten.

januari 2016

Ofrivilligt barnlös i norra Skåne eller Blekinge?
En tjej i Karlshamn söker andra ofrivilligt barnlösa att utbyta erfarenheter med. Kontakta: sandrawestman_@hotmail.com

Ofrivilligt barnlös man som vill bli intervjuad?
Jag heter Sara och var ofrivilligt barnlös i tre år. Nu skriver jag en bok om ofrivillig barnlöshet och söker därför en ofrivilligt barnlös man att intervjua. Vi kan ses för en intervju, ta det över telefon eller via mejl; det som känns bäst och är smidigast för dig. Vill du vara anonym i boken så går det bra.
Kontakta mig via mejl, sara.d.kallstrom@hotmail.com så berättar jag mer.

november 2015

Bor du i, eller i närheten av, Västerås?
Vi har fått mail från en tjej som gärna vill komma i kontakt med andra personer i Västmanland som är ofrivilligt barnlösa.
Kontakta henne på mail: min.ivfresa@telia.com

oktober 2015

Har du erfarenhet av surrogatmödraskap? Spermadonation? eller fått dina äggstockar nedfrusna?
Vi har blivit kontaktade av personer som gärna vill komma i kontakt med dig för att få ta del av dina erfarenheter.
Maila oss på kansli@barnlangtan.com, så vidarbefodrar vi ditt mail.

[catlist name=”efterlysningar”]